Garra´s Regler

MEDLEMSSKAP

Att bli medlem är enkelt. Allt du behöver ange är ett användarnamn och mailadress. Om du glömt av ditt lösenord kan du klicka på Glömt lösenord för att generera ett nytt. Du kan även fråga spelledaren. Som medlem är du berättigad att tippa och fightas om potten som kan bli ett fint tillskott i semesterkassan. Du kommer också att få tillgång till alla sidor här, såsom ranking och annan information.

TIPPA MATCHER

Tippa vad resultatet blir i matcherna. Du kan lägga in ditt resultat till matchen börjar. Du kan även ändra ditt resultat hur många gånger som helst, ända fram till matchstart. Tiden som är angiven inför varje match är tiden som gäller! Så var i tid med att lägga in ditt resultat!

Som du kanske sett så har inte finalerna lagts in ännu. Så fort jag vet vilka lag som går vidare från gruppspelen så lägger jag in dem.
Alla matcher kan ändras, speciellt nu i coronatider. Så ha koll!

BONUSFRÅGA

Du kan tjäna extra poäng genom att svara rätt på frågor som sporadiskt läggs ut. Även här gäller en deadline. Varje fråga visar hur många poäng du kan tjäna.

POÄNGRÄKNING

I gruppspelet kommer resultatet från fulltid att räknas (90min).
I slutspelet kommer resultatet från eventuell extratid att räknas. Alltså vid oavgjort och förlängning spelats, (90min + 15x2min). Straffar kommer inte att räknas in i resultatet.

Du får poäng om du tippar rätt vinnare eller om det blir oavgjort. Jag kallar det Lagvinnare.
Om du tippar rätt antal mål som något lag gör i matchen får du också poäng. T.ex matchen slutar 1-1 och du har tippat 0-1, då får du 3. Jag kallar den Målvinnare.
Sista sättet att skrapa ihop poäng på är genom Måldiffen. Här har du tippat rätt vinnare och fel resultat men rätt måldifferens. T.ex du tippade 3-1 eller 4-2 och resultatet blev 2-0.
Om du tippar rätt resultat får du extrapoäng. Jag kallar det Fullpott.

Poäng
Lagvinnare 5
Målvinnare 3
Måldiffen        2
Fullpott 15
Bonusfråga Poängen sätts individuellt på varje fråga

Om du vill rankingen så kan du se den Här.

GULDBOLLEN

Varje medlem/spelare har en Guldboll. Om du klickar i den i en match och får poäng så dubblas dom. Alla matcher är öppna för Guldbollen. Då kan ändra den hur många gånger du vill såsom resultaten. Ända fram till spelstopp. När spelstoppet aktiverats och du markerat Guldbollen kan den inte längre ändras.

SAMMA POÄNG?

När fler spelare hamnar på samma antal poäng så gäller följande: When multiple players have the exact same amount of points, then the following sorting rules are applied on the ranking (most important one at the top):

  1. Flest antal Fullpott:are;
  2. Flest antal Lagvinnare;
  3. Flest antal rätt svar på bonusfrågorna.

 

POTTUTDELNING

50% av potten går till vinnaren.
25% av potten går till 2:an.
15% av potten går till 3:an.
10% av potten går till 4:an.

TILLBAKABETALNING

Du kan endast få tillbaka din insatsen om du ångrar dig 24 timmar innan första matchen startar eller om det blir något fel med hemsidan eller om den inte kan drivas korrekt.

PÅMINNELSE

Detta spel är högst amatörmässigt. Det finns inget stort spelbolag bakom.
Det har gjorts som en rolig grej och spelledaren tjänar inga pengar på att göra detta! Dock kostar webbhotell och domänadress lite pengar så därför är insatsen 110kr varav 100kr går till potten och 10kr till dessa administrativa kostnader.